top of page

Abonament lunar sau anual?


Oare care sunt motivele care îi determină pe oameni să fie perseverenți și constanți în practicarea unei activități fizice? Grupul de prieteni, mediul și programul de lucru, preocupările și aspirațiile personale sunt cu siguranță pe lista cu răspunsuri corecte. Totuși, unul dintre cei mai importanți factori ce aduce rutina sportivă în viața ta este: abonamentul la sala de fitness sau la bazinul de înot.


Abonament lunar sau abonament anual?

Abonamentele lunare se dovedesc eficiente, căci îți asigură doza de motivație necesară pentru a continua antrenamentele de la o zi la alta. Cu toate acestea, ce este de făcut atunci când nu ai energia și dispoziția de a continua? Abonamentele anuale de la Complex Sportiv Titan sunt ideale pentru nevoile tale, iar în această perioadă te bucuri de reduceri care îți ajung tot anul!

Un abonament care este valabil tot anul vine la pachet cu o serie de beneficii precum: investiția avantajoasă de durată, econimisirea timpului pe care l-ai petrece pentru reînnoire și siguranța că vei fi motivat tot anul pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Mai mult, abonamentele de Complex Sportiv Titan includ activități diverse, motiv pentru care ai acces la o varietate de experiențe sportive precum fitness, spa sau înot, astfel încât îți va fi mai ușor să obții un antrenament complet pentru întregul corp. În plus, este mai puțin probabil să te plictisești. La Complex Sportiv Titan nu ești niciodată singur, pentru că ai mereu în preajmă oameni care apreciază același stil de viață ca și tine, care iubesc mișcarea și viața sănătoasă. Te antrenezi, socializezi, te distrezi, câștigi stare de bine!


Aici găsești o echipă de experți pregătiți să te motiveze și să te ghideze pentru ca în fiecare zi să înveți cum să trăiești sănătos, într-o manieră ușoară și plăcută, încât nici nu vei realiza că mișcare face parte din rutina ta zilnică.


De ce să le achiziționezi în această perioadă?

Anul este pe sfârșite, iar perioada noilor rezoluții este aproape. Chiar dacă nu ai reușit să te ții de planurile pe care ți le-ai stabilit inițial, ofertele de Black Friday sunt impulsul de care ai nevoie.

Cu o gamă largă de activități și la prețuri reduse, abonamentele anuale se transformă în cadoul potrivit pe care ți-l poți face pentru sănătatea ta fizică și mentală, iar discounturile oferite le fac cu atât mai irezistibile.


Nu ne crede pe cuvânt, încearcă-le chiar TU!

193 views0 comments
bottom of page