top of page

Cum alegi sala de fitness potrivită pentru tine?Decizia de a merge la sală nu se rezumă, de cele mai multe ori, doar la dorința de a avea un corp sănătos și demn de invidiat. Studiile de specialitate au evidențiat faptul că această decizie este influențată de mai mulți factori, fiecare dintre aceștia având un rol important pentru decizia finală.

Distanța față de casă sau față de locul de muncă, timpul petrecut în trafic, prețul abonamentului, atmosfera generală și dotările locație - toate acestea sunt aspecte pe care trebuie să le iei în calcul atunci când îți alegi noua sală de antrenament.


Care sunt pașii pe care trebuie să îi faci?

Stabilește-ți un obiect personal și identifică ce nevoi ai pentru îndeplinirea acestuia. Dacă ți-ai propus să treci în câteva luni de activitate de la măsura XL la măsura M, trebuie să te consulți cu un antrenor pentru a identifica cele mai eficiente antrenamente pentru tine. Scăderea în greutate este asociată cu antrenamente cardio, iar bicicleta și banda de alergat de ultimă generație îți pot asigura succesul.Alege o sală de fitness în care să beneficiezi de intimitate

Atmosfera joacă un rol important în desfășurarea antrenamentului tău, așa ca sala de fitness trebuie să fie una spațioasă, unde să te poți desfășura în voie, fără să te simți stingherit. Acesta este motivul pentru care la Complex Sportiv Titan locurile sunt întotdeauna limitate, pentru ca tu să beneficiezi de intimitate și de spațiu dedicat nevoilor tale.Optează pentru săli cu abonamente și servicii variate

Activitatea fizică este dependentă de cea mentală, iar sănătatea pe cele două planuri este ceea ce nu trebuie să pierzi din vedere! Asigură-te că sala dispune și de servicii adiționale care, la nevoie, îți pot aduce momente de relaxare. La Complex Sportiv Titan poți alege din trei categorii diferite de abonamente care includ saună, fitness și înot.Sala ta de fitness trebuie să devină a doua casă - locul în care te simți motivat, încurajat și relaxat pentru a-ți îndeplini obiectivele. La Complex Sportiv Titan beneficiezi de servicii de calitate, aparatură de ultimă generație și atmosfera motivantă de care ai nevoie pentru a ajunge în forma dorită!

64 views0 comments

Comments


bottom of page